En till familj!

Hej gott folk,
just nu sitter jag i en underbar lägenhet hos min värd mamma Lesley's föräldrar. Allt är helt fantastiskt!
Hennes familj är så otroligt snälla och godhjärtade människor och jag är överlycklig att få var här hos dem!
Lesley's familj består av hennes mamma, pappa och tre bröder.
Helgen här har varit toppen, det har varit god mat, trevligt sällskap och fina presenter!
Igår satt jag och tittade på fotboll och drack öl med grabbarna och idag har jag varit med tjejerna och gjort ärenden och lagat mat (gjorde svenska köttbullar och dom blev omtyckta);P
Fick även julklappar av hennes bröder!! Lixom va?? är inte det så snällt dom hade inte behövt göra det!!
Jag fick en jättefin träask som jag kan ha smycket i, en cashmere halsduk och ett Power balance armband.
För er som inte vet vad ett power balance armband är så kan ni kika in på denna hemsida: https://www.powerbalance.net Det funkar faktiskt!!!
Sedan blev jag inbjuden att komma en helg i Januari och bo i Joe Joe's lägenhet i New York medan han är borta, hur snällt är inte det???
Ja som ni ser så trivs jag som en fisk i vatten!!

New Hampshire here I come

Åker til New Hampshire nu och blir borta i tre dagar see ya!!

Grattis Bea 19år!!!

Grattis lill syrran, hoppas du får en toppendag med både bra och konstiga presenter att skratta åt...haha du vet vad jag menar ;P Love you my beautiful sister!

Jag älskar julklappar!!

Fick bl.a. lite pengar av min mamma i julklapp så jag köpte en ny plånbok :D

Det bästa med julen är ju Kalle Anka!

Mitt favorit klipp ;)

På sju olika språk

Merry Christmas, Joyeux Noël, Fröhliche Weihnachten boas Festas, Kung His Hsin Nien bing Chu Shen Tan, Feliz Navidad, Natale hilare, GOD JUL!!!

Snööön

Har varit ute i snön hela dagen och nu drar jag iväg till IKEA och köper lite gott till jul ;D Julmust, skumtomtar, pepparkaksdeg och choklad!!! Wiieee
haha vilken posare jag blivit ;P
Se ya later alligator after a while crocodile in a moon baboon!

Brittany Murphy

Jag vet att många bloggar kommer skriva om detta så därför tänkte jag först inte skriva nått. Men eftersom att hon spelar huvudrollen i en av mina favorit filmer (smekmånaden) och för att hon var en underbar skådespelare så var jag tvungen att skriva ett inlägg om att jag tycker att det är väldigt tråkigt och sorgligt att vi mist en underbar och speciell skådespelare! Brittany Murphy gick bort den 20 december 2009,  bara 32år gammal.

Oh my god, are you really that blonde

Alltså jag menar detta måste vara ett skämt!

Spelar söner en gammal låt

Ni vet ibland när man har tid över och tråkar, att man kan få för sig och göra saker som man annars aldrig skulle lägga en tanke till att göra. En sådan dag hade jag förra vecka och då fick jag för mig att jag skulle rensa mina spellistor (jag har över 50 spellistor och över 2000 låtar) jag vet att jag har mycket skitmusik där som jag aldrig lyssnar på...men men saken är den att jag hittade en låt som jag brukade spela jätte mycket för några år sedan. Blink 182 men låten I miss you. Jag älskade verkligen den låten, kunde spela den om och om igen i timmar, och vet ni vad jag är fast igen..kan verkligen inte sluta spela den får någon sorts nostalgi känsla när jag lyssnar på den och det känns väldigt bra
!

Barnvakt en fredagskväll

Klockan är nu halv två på kvällen och jag sitter framför en brasa med en filt och en kopp te, barnen sover på övervåningen och föräldrarna är på fest några gator bort.
Är lite smått rastlös så därför bjuder jag på denna bild...
Imorgon ska jag till frissan :D Wiiieee!!!

Skor!!!

Köpte ett par nya skor innan jag åkte till New York, Vad tycks?


Invigda I New York ;)
Bedömning: Vrååååål snygga! Konstigt nog både lätta och sköna att gå i!

The city that never sleep!

Var i New York över helgen och hade det helt fantastiskt! Vi bodde på ett överlägset hostel mitt i Manhattan, nära metro, barer, shopping, ja det var nära till allt :D
Var på en utställning med riktiga lik (BODIES The Exhibition) Här är deras hemsida för er som är intresserade och vågar titta! www.bodiestheexhibition.com
Vi var förbi the big christmas tree och det tog cirka 1 timme att komma fram dit i all trängsel. Vi var och åkte skridskor i centralpark (En av de häftigaste sakerna jag gjort).
Att vara i New York i närheten av Jul är helt fantastiskt! Allt är så vackert med julpynt och alla lampor!
New York är sååååååå mycket häftigare än LA!! Hit ska jag flytta eller alla fall  i närheten (för det kostar att bo här vill jag lova)!
Har gjort en massa annat kul men som ni vet är jag inte så förtjust i att skriva så orkar inte skriva mycket mer än såhär.
Tänkte även lägga upp massa bilder för ni vet ju att en bild säger mer en tusen ord men nu är det så att min blogg inte fungerar så bra så fick bara in en bild och här kommer den!
Resten får ni kika in på min facebook ;)
See ya!

I'm a poser

Enjoy haha ;P

Godnatt eller ska jag kanske säga Godmorgon

Har just kommit hem från Joana och tänkte nu gå och och lägga mig. Men precis när jag tänkte släcka lampan kom jag på nått lustigt, nu när jag går och lägger mig  01.22 på natten så är kl där hemma i Sverige 07.22 så ni kan ju inprincip just nu ha vakna (fast jag tvivlar på det för jag vet att ni är bra på att sova och det är en lördag så..) Men kanske Bea kan vara vaken hon brukar vara morgon pigg ;P Jajaja ska inte sitta här för mg själv och babbla..börjar bli trött och detta inlägg börjar bli lite flummigt ;P Tyckte bara att det var lite kul!
Ha en underbar Lördagsmorgon!

Helgerna är fullspäckade!!

Hej o hopp alla glada :D
Nu har helgen äntligen kommit och jag är överlycklig!!! Ikväll blir det lugnt, bara en fika i down town och en film hos Joana :) Imorgon ska vi däremot åka till Washington DC för lite party ;) och på söndag blir det julklapps shopping!
Har även betalat en resa till New York som ska bli nästa helg :D Ska bli så kul!! Ser verkligen fram emot att åka skridskor i centralpark och se "the BIG and famous christmas tree" ;D
Bjuder även på en liten rolig bild från förra gången I Washington!

Annapolis

Annapolis är en underbar liten mysig stad..här är några fina bilder! :)


Down Town                          Ute med båten             John & Alexandra

RSS 2.0