My Halloween costume

Athena

Snyggingar


Nykomlingen Linda till höger

En kväll som slutade på ett helt annat sätt en väntat!

Snacka om crazy kväll!! Var på väg till en Halloween fest för alla Au pairer i Annapolis. Jag skulle åka dit själv och på vägen hämta upp en annan Au pair som jag inte hade träffat förut. Var lite orolig för jag aldrig kört dit och vägarna är så konstiga.

Resan började bra men sedan såg jag att min karta (på datorn) hade visat fel så jag hamnade på några små vägar och visste inte var jag var. Jag ringde min LCC och den andra Au pairen och dom försökte tilsammans hjälpa mig så gott dom kunde men tillslut så åkte jag in på en parkering i närheten för att försöka lista ut var jag var.
När min LCC sedan ringde mig igen för att försöka ge mig vägvisningar genom telefonen, då händer det som inte får hända bilen vill inte starta! Alla lampor blinkar, alla varningslampor lyser och bilen gör konstiga läten. Jag kunde inte ens stänga av bilen! Den hade PAJJAt!!! Jag som försökt hålla in tårarna,oron och paniken över att jag nästan var två timmar sen och vilse var nu också utan en fungerande BIL!! Självklart efter som jag är en crybaby börjar mina ögon nu likna niagarafallen!
Så jag sitter nu i min bil och storbölar i min maskerad dräkt (jag är utklädd till Athena) alltså lång böljande klänning med massor av gulddetaljer och smycken. Rätt komiskt!
Efter 10min svänger en annan bil in på parkeringen för att vända och då ser jag en möjlighet så jag går ut ur min bil och försöker sansat och lugnt gå fram till den andra bilen och be om hjälp. Sansat jaja jag kan nästan inte prata för att jag är så ledsen.
Men när mannen i bilen ser mig så vill han genast hjälpa mig och han försöker även lugna ner mig. När jag väl är hyfsat lugn så ringer min LCC och hon får prata med mannen. Mannen ger min LCC en vägbeskriving till oss och sedan väntade han med mig på parkeringen tills min LCC kom! Hur snällt var inte det!
Hahaha snacka om räddaren i nöden och jag i värsta klänningen!!!
Vill även påpeka att det faktiskt är typiskt att det händer mig!
Btw jag ska lägga upp lite bilder på hur jag såg ut så snart som möjligt :P

Mitt rum :D

Yooooooo! Sorry att jag inte uppdaterat nått denna vecka men jag har haft fullt upp! Minstingen John 3år är så jobbig ibland..men han börjar bli lite snällare nu och lyssnar på vad jag säger, thank you god for time out!!
Tjejen Alexandra 7år är riktigt snäll men självklart har hon sina stunder med! Detta är bland det jobbigaste jobb jag haft men jag lär mig så mycket!
Här kommer lite bilder från mitt rum ;)
Skön säng !!
Två stora garderober  kan behövas :P
Min dusch med guldhandtag ..haha

Japp nu fick ni en liten uppdatering..nu ska jag gå och väcka John..önska mig lycka till!

Bilder från New York!

Klasskompisar            Klassrummet            Janas konstverk
Melissas konstverk     Mitt och Toves          Annapolis tjejerna

Rumskompisar       New York            New York          New York

New York               New York                New York          New York


New York           New York            New York                  New York


New York                       New York                 New York

New York!!!!!!!!!

Heeeeej! Sorry att jag inte har skrivit nått sedan jag kommit hit men min dator funkade inte på skolan :S Jag har varit i New York i fyra dagar på en skola och fått träffa andra Au pairer och haft lektioner om hur man ska hantera barn i olika åldrar :D Wiiiie vad kul jag har haft med alla Au Pairer..har fått massor av vänner. Mina Rumskompisar var en tjej från Kina, Xiaowen och en tjej från Tyskland, Bianca, dom var jättesnälla och vi hade riktigt kul tillsammans :D
Skolan var väldigt fin utifrån men inifrån var den jätteäcklig!! Maten där var inte speciellt god heller men vi skrattade mest åt det :P Igår ramlade det ner en tvättbjörn från taket där jag satt och åt..riktigt läskigt hahah
Igår var vi på en liten turist tur i New York!!!! Det var helt otroligt häftigt! Synd bara att det regnade så mycket..men jag kommer säkerligen åka dit igen under mitt år så det är inga problem :P
Har alla fall hittat tre tjejer som ska bo i Annapolis och dom är så underbara :D Lite roligt blandning för en tjej är från Sverige, en från Tyskland och sist men inte minst en tjej från Österike :D
Har kommit till min familj nu och dom är toppen :D Jag bor jättefint och barnen är så roliga :D riktiga virvelvindar..alla fall den minsta ;P haha Mamman och pappan är så trevliga och jag fick en korg med massa smått och gott i när jag kom hit + en stor bukett blommor :D Jag älskar blommor!!!
Jag bor så fiiiiiiiint :D
Bilder kommer strax..har bara lite problem med att lägga in dom ..
Saknar er alla såååå mycket! Massor av kramar från USA :D
btw så har jag bara 25kr kvar på mobilen så det är därför jag inte svarar när någon ringer eller skickar sms!

4 dagar kvar!!!!

Sedan lämnar jag Sverige! Känns väldigt pirrigt men det ska också bli superkul!!
Jag har inte skrivit på ett tag nu men det är för att jag har stressat så mycket med allt innan resan och jag har fortfarande saker kvar att göra.
Imorgon ska jag ha ett litet good bye party med mina tjejor :D
På lördag ska jag ha avskeds middag med familjen och närmsta släktingar!
På söndag eftermiddag  åker jag och mamma till Stockholm!
Måndag, 07.25 åker jag till USA!
Jag kommer sakna er!! Självklart Helene också!! ;)
NI är mina Tjejor!!

12 days left...

Jag börjar bli så nervös! Den 24 september fick jag reda på att familjen hade valt mig och att jag skulle åka till USA den 12e Oktober! Så klart blev jag jätteglad men också lite ledsen över att lämna min familj och mina vänner.
Nu när jag äntligen börjat lugna ner mig lite så kommer jag på hur mycket jag måste fixa under denna korta period och det gör mig så galet nervös! här kommer en liten lista på vad jag MÅSTE göra!
 • Åka till Stockholm och gå på intervju för att få mitt visum.
 • Fixa mitt internationella körkort.
 • Gå på en hälsoundersökning.
 • Skicka in några sista papper och tester till Culture care.
 • Köpa lite små saker som jag måste ha med mig, som t.ex. alvedon, shampo, strumpor, lakris ja massa nödvändiga saker helt enkelt.
 • Köpa presenter till familjen.
 • Fundera över vilka kläder,skor, smycken, jackor och sånt jag vill ta med mig. (hur mycket som får plats i väskan)
 • Boka flygbiljetter till stockholm
 • Ha en Hejdå fest med mina kompisar (Funderar på Fredag den 9, funkar det för er?)
 • Ha en Hejdå middag med familjen.
 • Lägga in program på datorn. (Jenny help meeeee please)
 • Gråta, Skratta, Kramas!
 • Inviga Jennys lägenhet ;)
 • Tömma min garderob hos mamma (eftersom att hon kommer hinna flytta till sthlm innan jag kommer hem igen)
Sedan har jag säkert glömt massa andra saker men förhoppningsvis kommer jag på dom innan jag sitter på planet till USA!!!!!
Varje sekund räknas! My time is Precious!

RSS 2.0