Film review

Såg även denna film och hade inga som helst förväntningar men den var riktigt bra, jag skulle nog säga bättre än Narnia filmerna, lite coolare lixom ;) Här kommer trailern!
Nu ska jag verkligen gå och lägga mig så ja godnatt på er alla igen, sleep tight!

They did it!

Aaaaah så himla bra jobbat! Dom tog guld! Blir så otroligt lycklig! Jag vet att många tycker att det är en ganska trist sport men jag tycker att den är väldigt intressant! Finns några sporter som jag tycker det är otroligt kul att kolla på och det är Hockey, Basket, Handboll och Curling. Imorgon spelar killarna mot Schweiz om curling brons, hoppas dom fixar det! Nu tänkte jag nana, Godnatt på er alla nattmänniskor!

They can do it!

Imorgon 15.00 (tid i Vancouver) Så kommer dessa tjejer möta Canada i en match om OS Guld i Curling! Dom vann förra gången men kommer dom göra det igen? Man ska inte hoppas för mycket för då blir man bara besviken om det inte skulle gå vägen och då syftar jag speciellt på hockeyn igår kväll..Ahhh vad galet besviken jag var "är" på hockeyn! Men men nog snack om hockeyn! Yo go girls! You can do it!

This is me when I'm bored

Hittade även lite roliga och konstiga lagar som dom har här i Maryland och DC.

• You cannot throw a bail of hay out of a second story window in Annapolis.
• You cannot swear while inside the city limits of Baltimore.
• In Halethrope, Maryland kisses longer than one second are illegal.
• The only acceptable sexual position in Washington D.C. is the missionary position. Any other sexual position is considered illegal.
Okej för det första vem skulle kasta höbal ut genom fönstret? Okej det är inte fint att svära men hallå en lag som säger att du inte får svära, men kom igen. Vem ska hålla koll på vad du gör med din partner? Bryter dom sig in i din lägenhet eller? Och vad står det på bötern om man blir påkommen?

I put some new shoes on and suddenly everything is right!

Efter att ha gått runt i endast Converse i fyra månader kände jag att det var dags för att köpt ett par nya boots! Dessa är från Steve Madden, och visst är dom coola med den blå dragkedjan ;)
Jag älskar udda detaljer!

In my ears


Broke!!

Ja denna vecka har jag inte haft någon tur alls! Jag har bara åkt på dåliga saker! Jag har gått över med pengar på mitt kort (som då innebär att jag har använt mitt kort fast jag inte har några pengar på det) Men jag hade pengar, det var bara så att banken var super seg med att överföra dom till mitt kort! Vid varje gång man använder sitt kort när man inte har pengar så tar banken 35dollar från dig. Jag använde mitt kort fyra ggr och bara på små saker för under 10dollar tillsammans. Alltså måste jag betala banken 140dollar för att jag använt mitt kort! 140dollar!!! Det är nästan en hel veckas lön!!!! Jag dööööör! Sedan förutom det så går en lagning i min tand sönder! Det är jättedyrt att gå till tandläkaren här! så efter jag gått dig är jag pank! Ohh ja jag glömde säga att jag är livrädd för tandläkaren också!
Om jag bara kunde vinna lite pengar eller åtminstone få lite tur!

Supergod och hälsosam lunch

Till lunch idag åt jag en spinatsallad med tonfisk, tomat, gurka, avokado, valnötter, fetaost gjord på getmjölk och en dressing gjord av honung, balsamvinäger och olivolja :) Riktigt gott och mättande! Try It!

Nyttig och smarrig frukost

Frukosten bestod av fullkorns havregrynsgröt, honung, valnötter, färska jordgubbar och blåbär.
En bra och god start på dagen!

Hjärtan

Det är alla hjärtans dag idag och ärligt talat så bryr jag mig inte sådär jättemycket, men det känns som jag är den ända här i USA som tänker så. Dom är helt galna här med rosor, ballonger, kort, choklad, hjärtan, det finns överallt!
Jag firade min alla hjärtans dag med Joana & Tove och vi hade riktigt mysigt åt middag ute på ett ställe som heter noodels sedan gick vi till cheesecake factory och åt cheesecakes haha så uppenbart ;)
Fick även ett jättefint brev av min mormor idag. Jag blev riktigt glad, för det är inte så ofta man får ett handskrivet brev :) Så tack min underbara och coola mormor för det fina brevet! Det betyder mycket för mig att du och Erik tänker på mig när jag är här borta på andra sidan jorden :) Jag saknar er och Varberg!
Ser ni det lilla hjärtat på min tröja..hihi gulligt va :P

Ny design!!

Tack till denna snygga puman!!
Som ni ser har jag en ny design på min blogg och det är Jenny som har gjort den!! :D
Jag är jätteglad!! Den är sååååå snygg och såååå mig!!:D
Thanks Jen you are the best!!

Blizzard and snowball fight ;)

Sitter nu inne i mitt hus med mina tjejer Joana and Tove. Utanför härjar en snöstorm som har slagit ut våran el och skapat en lag som säger att ingen får köra bil! Vi har just startat vår generator så vi kan ha internet och så att kylskåpet kan funka. Vi har inge varmvatten eller värme i huset så vi sitter vid en brasa och äter m&m's..haha Vi har det faktiskt ganska mysigt! Här är den första blizzerd som slog sig ner här i december. klippet är från Washington DC när dom hade ett stort snöbollskrig mitt inne i stan!

Styrka och träningsvärk

Har varit och tränat igen och känner mig starkare än någonsin! Ja förutom att jag har en fruktansvärd träningsvärk och att jag knappt kan gå eller sitta på toaletten. Men som man säger "träningsvärk är den bästa värk man kan ha"
Ja ja nu ska jag snart börja jobba så tänkte hinna äta en soppa innan jag drar iväg med bilen och hämtar John. Vill även säga Grattis till Bea som tog körkort igår ;)

Exercise and Eating healthy

Har just kommit hem från gymmet! Det var tufft att kliva upp ur sängen kl 07.00am för att gå dit, speciellt när man inte känner någon motivation och man egentligen har sovmorgon till 11.00am.Men jag fixade det! Jag gick dit, tränade stenhårt och förhoppningsvis om jag fortsätter så kommer min kropp vara snygg till beach 2010!
Här är min nyaste pepplåt:



Nu ska jag hoppa in i duschen, äta en nyttig soppa och sedan dra iväg och köpa en yogaboll ;)

RSS 2.0