Bli blodgivare!

Heej bloggen :)
Igår gjorde jag en mycket god gärning, jag var och gav blod på blodcentralen. Det var inte första gången jag gav blod, har gjort det fem ggr tidigare men det var ett tag sedan jag sist jag gjorde det.
Det gör inte speciellt ont att ge blod, eller jag tycker att sticket kanske gör lite ont men det går ju över på bara några sekunder :P Sedan efter att man har tappats på ca.4dl blod (max 4,5dl) så kan man bli väldigt trött och lite yr, men det brukar gå över på ett dygn.Så nu tycker jag att ni också ska bli blodgivare! Det finns många positiva saker med att bli en blodgivare:

1. Man gör en god gärning. (den största och absolut bästa anledningen)
2. En blodgiver får ta tester på bldvärde, syfilis,HTLV I+II,hepatit B och hepatit C, så du får på så sätt en gratis hälsokontroll.
3. Man får gratis fika (OBS!! Väldigt goda mackor!)
4. Man får 50kr att handla för ( fast på utvalda butiker t.ex. Martins, H&M, Ica m.m.)

Om ni fortfarande är nyfikna och har frågor gå då in på www.geblod.nu !


Grekiska


Sorry att jag inte skrivit på ett tag men jag har haft fullt upp med att plugga till mitt fysikprov som jag hade idag..tror provet gick riktigt bra :D

Igår var jag på min första lektion i Grekiska på Medborgarskolan. Det var riktigt kul fast jättesvårt titta bara på bilden jag har lagt upp. Bilden visar de grekiska alfabetet och som ni ser finns det vissa bokstäver som liknar några i det svenska, men olyckligt vis så utalas de ina likadant :S  Hej på grekiska låter som ja på svenska, det har jag lärt mig på första lektionen och hur man stavar till mitt namn :D

jaja men nu tänker jag gå och ta en apelsin så vi hörs byebye :P

Morgon YogaIdag klev jag upp kl. 9 för att gå och hämta min bil hos mamma. Där hos mamma hämtade jag även upp Bea och Anna-Lena och vi åkte till yoga :) Riktigt härligt var det att köra yoga på morgonen..man vaknade till lixom!

Nu sitter jag och äter lite havregrynsgröt *mums* och funderar på att hoppa in i duschen efter jag ätit klart, sedan blir det stan med Bea och där tänkte vi leta efter jeans och lite annat smått o gott ;)

Hoppas alla får en underbar Alla Hjärtans Dag med mycket kärlek!

Vårens låt!

Metro Station - Shake It
Lugnt den bästa låten just nu!Den riktiga videon gick inte att bädda in men se här

Öluffa i Grekland

Öluffa i Grekland, Det är vad jag och mina tjejer ska göra till sommaren..eller allafall jag och Jenny men förhoppningsvis så hänger Kajsa, Emelie och Helene med också :D

Har hittat en riktigt bra sida som man kan kolla in om man ska öluffa i Grekland eller ja man behöver inte öluffa för att kolla in den..man kan bara kika in och titta på alla fina bilder som finns på hemsidan :) Hemsidan finns på bilden under!Denna strand ligger på en liten ö som heter Ikaria och är en av de östegeiska öarna som vi säkerligen kommer att besöka :D Om det blir som vi har tänkt..eller ja som jag har tänkt ;P så åker vi den 6 juli och kommer hem den 20 juli! Låter det inte helt fantastiskt att bara boka flygresa och komma på resten eftersom..se vart båtarna tar en? Jag älskar den ideén! Fast jag måste säga att det känns lite konstigt att man inta har allt planerat..tänk om hotellen är fullbokade och vi blir tvungna att sova utomhus? Man får helt enkelt vara snabb ur båten..försten till kvarn ;)

jaja nu tänkte jag natta..hoppas att någon mer blev sugen på att öluffa i grekland med oss :D

RSS 2.0