Spindlar!!!!! AHHHHHH!

Okej nu sitter jag här ensam hemma en lördagskväll...låter inte det tråkigt?! Jag som var jättesugen på att gå ut på krogen, jag skulle ha följt med kajas o tältat..ohhh det är så typiskt, jag väljer alltid fel!

Jaja men nu när jag sitter här i min dysterhet så upptäcker jag en JÄVLIGT STOR SPINDEL på min vägg!!!
Jag hatar spindlar och så typiskt att det bara är jag o syrran som är hemma (ingen av oss gillar spindlar och allra minst jag!)

Men självklart beter jag mig normalt...hoppar upp och ner o skriker ( jag tror på nått sätt att det ska bli bättre då, det kanske kommer någon snygg kille som hört mitt skrik och hjälper mig att ta ut  den stora monster spindeln)
Alla fall hör Bea mitt skrik och kommer kutande ner för trappan och tror att jag håller på att dö eller nått men när hon öpptäcker spindeln så suckar hon djupt..

Bea -Men Julia det är ju bara en spindel...

Jag -Bara en spindel??? VAAA Den är ju gigantisk! ( Man kunde se huggtänderna)

Bea lyckades sedan ta bort spindeln med hjälp av ett glas, vykort och en toffel ( toffeln var till för att skrämma bort spindeln när den ville in i mitt rum igen och äta upp mig)

Så jag säger Tack Bea min hjälte som tog ut den stora monster spindeln ur mitt rum ( fast du oxå var rädd)Detta är inte spindeln jag hade i mitt rum men den är lika äklig endå!

The King Of Pop Is Dead!

Alldeles nyss fick jag reda på att Michael Jackson avlidit, han avled av en hjärtattack i sitt hem.
The King Of Pop Is Dead! Jag började lyssna på Michel Jackson redan när jag låg i vaggan, så detta känns hemskt.
Därför vill jag nu hedra honom med att lägga upp de bilder på honom när han var som bäst!

Här kommer även en av det bästa låtarna Michel Jacksson gjort enligt mig!


Alvedon

Hej gott folk :D Jag har inte skrivit på ett tag nu men det är för att jag har haft mycket med jobbet o sedan har jag åkt på en riktigt jobbig förkylning...Men nu är jag äntligen på bättringsvägen, även fast jag inte tror ni skulle säga det om ni såg mig nu..blek o hängig :P Annars har det inte hänt så mycket, men jag lovar o skriva igen så fort nått kul dyker upp...föresten så köpte jag den här klänningen.Jag hade den på midsommar och den var jättesnygg :D lite kort men det var ju ingen som klagade så;) haha

I Like!

Jag har hittat lite klänningar o bikinis som jag vill ha!

   
Jag gillar verkligen den längst till höger men jag vet inte riktigt om den skulle vara snygg på mig..vad tror ni? Skulle den passa på mig? Den i mitten är oxå cool!    
Bikinis bikinis I LOVE THEM! Har ganska många bikinis redan men en till skulle ju inte skada? ;P

I like nude ;)Jag bara älskar denna!!!!! HAHAHAH!

Syrran Tar Studenten!!!
Imorgon tar denna lilla sockerpingla studenten!
Ni är alla välkommna hem till min pappa på studentfest det blir mat o tårta ;) Givetvis kommer vi att dra ner på stan senare och fortsätta festen :D


Systembolaget SUGER!!!

Ja mina vänner nu har jag varit med om en kränkande upplevelse! Som ni kanske vet så ska min lillasyster Bea ta studenten nu på fredag och alla i familjen har mycket att göra, så mamma ber mig att gå till systemet ( För jag är ju 20år nu) och köpa 2 boxar med vitt vin, 2 med rött, 1  rosevin och 6st flaskor moserande vin.

Ni förstår säkert att jag inte kan bära allt detta själv så jag tar med mig Bea som har tid och ber henne hjälpa mig. Väl inne på systemet när vi hämtat allt och stått i kö i 5min så är vi vid kassan, Jag visar mitt legg och ska till att betala när hon i kassa vill se Bea legg oxå!

Jag förklarar för kassörskan att det är jag som ska köpa allt och Bea bara hjälpte mig och bära och då säger hon att jag tyvär inte får köpa nått för att Bea hade hjälpt mig att bära vinet till kassan...

Jag  - VA??? Du skojjar med mig?

Kassörskan- Nej,  man får inte ha en minderåring som bärhjälp.

Jag - Alltså du sjojjar? Och vart står det?

Kassörskan - Det står inte men det är så! Vill du att jag hämtar Chefen?

Jag - JAA!!

Chefen- Hej , vad är problemet?

( Jag berättar allt igen)

Jag - Men jag ska köpa åt mina föräldrar som inte hade tid, det är till studentmottagningen! Min syster tar studenten på
fredag! Jag är 20år jag ska kunna köpa på systemet!

Kassörkan+ Chefen - Ja men då skulle du ha tagit en vagn och sedan bett din syster om bärhjälp när du hade betalat!

Jag- Men om jag lämmnar det här nu och går in i affären igen själv med vagn och köper allt medans min syster står utanför och väntar, är det okej då?

Kassörskan+ Chefen - eeeehh..jhh...Nej!

Jag - Men vad menar ni nu att jag är en langare och får inte köpa nått här på systembolaget?

Kassörskan+ Chefen-   Nej, det är inget personligt, du får ta med dina föräldrar och köpa det istället!
 
Sedan gick jag!!! Vilka Idioter hur tänker dom! Imorgon ska jag gå dit med min pappa och prata, för jag har då aldrig varit med om nå mer kränkande! Jag är 20år!!! Hur kan dom göra så???? Jag ska inte behöva ta med mig min pappa!!!!Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge!

Sorry att jag inte skrivit på ett tag men jag har haft fullt upp med annat och har faktiskt inte haft nån lust att skriva.
Igår bokade jag och Jenny resan till grekland, det känns så skönt att vi äntligen har gjort det :D
 Men mitt konto tyckte inte direkt om det..5000kr kostade resan :S


En bild på mig från våran resa till magaluf förra året ;)  Haha vilka minnen..btw tycker jag att denna bild är störtskön!
Den får verkligen med magaluf som vi såg det..den kända tak-balkongen ;), mangovodkan som fortfarande finns kvar för att den var så grymt äcklig, men det ända som saknades för att bilden skulle vara perfekt var massor med engelsmän ;)

RSS 2.0