Emelie

Jaa idag är det exakt 8 dagar kvar tills Emelie åker till Norge :( Det känns så trist..men det är ju självklart att hon ska åka dit, hon har ju världens chans att tjäna bra med pengar men också få många nya erfarenheter :DJag hoppas du får det toppen i Norge Emelie men jag kommer sakna dig jättemycket!!!

Vilken figur i Scrubs är du?

Jaaa och så här såg min resultat ut :P


Vet inte riktigt om jag ska ta det som en komplimang eller ej..haha

Heineken

Den här reklamen tycker jag är superbra..haha fatta vad sant det är!!


Förra helgen
Var jag ute på fredagen med tjejorna på bilden och jenny som tar kortet :P
Vi vandra runt lite på stan men hamnade sedan på Irish "som vanligt" och sedan drog vi iväg till stadshuset där vi hade hyfsat kul förutom att det var nått band "parken" som spelade och var sämst! Men efter att vi dansat så klackarna glödde, drog vi till hamnen där vi vandrade runt och väntade på att Matildas mamma skulle komma. Tack Matildas mamma för skjutsen! :D
På lördagen blev det grillning hemma hos mig med Emelie & jenny och det var väldigt mysigt.
Sedan tittade Jesper och Erik förbi med en kompis, som jag inte kom ihåg namnet på.
Det var faktiskt riktigt trevligt, vi hade djupa diskussioner om allt ifrån sekter till roliga tv-program :P
vid 12 drog vi ner till Irish "förvånande va?" och där var vi kanske nån timme sedan var jenny så trött och jag började faktiskt också känna av det så vi drog.

Så har min helg varit :D Btw bilderna är tagna från Jennys blogg ;)

Minkbäbisar :)

Heeej har just kommit hem från minkfarmen och sett världens sötaste små snuttar :)

Här är lite söta bilder på minkbäbisarna :D

    

   

Visst var dom söta? Åhh dom är så mjuka och helt underbara! Ni skulle höra när dom små gnyr lite, det är så sött!! :D

Jag tror jag är kär!!!

Tandläkaren

Heej bloggen! Nu har jag just kommit hem från tandläkaren :S Har legat där en timme och pinat medans dom drog ut en visdomstand. Det gjorde inte jätteont men det var väldigt obehagligt och jag som är rädd för att bara gå på en vanlig undersökning!

Men men nu är det gjort och jag hoppas att jag inte behöver dra ut nån mer tand på länge!


Så här brukar jag känna mig när jag är hos tandläkaren! Snacka om underläge! oh så säger dom "säg till om det gör ont" men hallå jag kan inte prata med alla grejjor i munnen?!

Dom fågade även om jag ville ha tanden..o jag svara de såklar "om jag vill ha tanden?, Nej tack" Trodde dom att jag ville ha den hängandes runt halsen som en hajtand?

Ne men som tur är har jag en väldigt snäll tandläkare annars hade jag aldrig klarat det!

WOLVERINE

Har just kommit hem från bion där jag var med Jenny och Emelie :) Vi såg Wolverine och den var riktigt bra, bättre än resten av x-men filmerna, och dom filmerna tycker jag är jättebra så då förstår ni nog att denna film var överlägsen!


     
Jennys snygging    Emelies snygging


 Min snygging ;)


Om ni gillar action, coola specialeffekter och snygga killar är det här en film du bara måste se!


The Dirt

WOW! säger jag bara.."The Dirt" av Motley Crue! En toppen bok som måste läsas av både fans och ickefans! Man kan inte släppa boken när man väl ha börjat läsa den. Blev även sugen att läsa nikki sixx egna bok "The heroin diaries", så jag får väl ta och inhandla den snart ;)

"The Dirt" är skriven av bandet tillsammans med Neil Strauss, som för övrigt var med och skrev Marilyn Mansons biografi "The Long Hard Road Out Of Hell"  och den boken verkar oxå riktigt bra så det blir mycket för mig att läsa ;P haha

Läs boken jag lovar att ni kommer att älska den!

Hemma igen :D

Heeej Nu är jag hemma igen och jag har faktiskt blivit brun..tro det eller ej! :P Jag har haft en toppen semester på gran canaria med mamsen, vi har solat,badat, ätit och druckit gott. Så nu känner jag mig utvilad och brun hihi ;)

Btw blev jag biten av en hajräka! hahahahaha!!
Fin bild på min mamma från våran balkong i gran canaria :)

RSS 2.0