Fixat naglarna

Var och fixade mina naglar i förrgår, vad tycker ni?
Tips på en partylåt!


New Moon premiere!

Var och såg New moon idag och den är toppen! Inte lika bra som boken dock men det hade man ju inte väntat sig. Kärlek, drama, gråt, skratt, acion, fighting, fantacy och heta killar kan det bli en bättre blandning? :D
Denna film måste ses på bio!
Lite heta hunkar ;)

Halsbandet ;)

Eftersom så många var nyfiken på vilket halsband det var jag pratade om i mitt förra inlägg, så lägger jag nu ut en liten bild på det.
Visst är det snyggt! Men lite roligt är det, halsbandet är köpt på Gina Tricot för tror det var 120kr ;P
hah I love It! Ibland är det bra att gå på budget köpen!

Staden som aldrig sover

Ja självklart pratar jag om New York! Som några av ni vet så var jag där med min host family denna helg, och det var helt fantastiskt!
Vi kom dit på lördag morgon och vi skulle träffa Lesely (min host moms) föräldrar och hennes två bröder (båda hennes bröder bor på Manhattan i New York). Först träffades vi alla i en av hennes bröders lägenheter och jag säger bara det, den lägenheten var inte och leka med, har aldrig sett finare lägenhet och vilket läge! Lägenheten låg ovanför en Chanel butik och bara runt hörnet så var ett fik där dom spelat in man in black!!!!
Ja dom har inte för lite pengar om man säger så..
Efter att vi ätit en väldigt god brunch så begav jag mig ut på stan själv och kollade runt lite. Självklart kunde jag inte motstå att gå in i Chanel butiken och väl där inne när jag suktade efter alla underbara kläder som jag aldrig skulle ha råd med så kommer expediten fram till mig (jag får panik, tänker för mig själv att dom kommer slänga ut mig för att jag inte är fint klädd nog) men expediten säger, jag citerar "Ooooh what a beautiful necklace you have there! where did you buy it?" Snacka om att jag fick en chock! Vilken komplimang, vill även tillägga att jag fick tre komplimanger till under dagen för mitt halsband och två till dagen efter ;)
jaja nog prat om det, efter min lilla rundtur åkte jag iväg med dom två bröderna och den yngre broderns flickvän för att se en musikal på Broadway. Vilken upplevelse! Vi såg South Pacific och den var riktigt bra, eller åtminstone tyckte jag det, dom andra tyckte inte att den var nå vidare (dom hade sett bättre).
Nåväl efter musikalen tog dom med mig för att ta en drink på en av dom finaste barerna med utsikt över hela central park! Måste ha sett lite lustigt ut, jag, två välklädda affärsmän och en jättesnygg affärskvinna som varit modell! Men kul hade jag, sedan bar det iväg hemåt till lägenheten där vi skulle sova och jag beställde hem sushi och la barnen i säng medans föräldrarna gick ut för att träffa några gamla bekanta.
Dagen efter blev det mycket shopping och fick även vinka till mig en taxi (som i filmerna) hihih
Oj vad mycket jag har skrivit och fick inte ens med hälften av allt som hände under helgen, men jag orkar inte skriva något mer nu så ni för nöja er med detta ;)Nytt nagellack!

Yes nu har jag köpt ett nytt nagellack igen och faktiskt, otroligt nog har jag köpt ett annat märke än OPI!
Detta nagellack är köpt på Forever 21 och heter L.A. Girl. Billigt och väldigt bra märke enligt mig! Endast 3 dollar!!
Vad tycks om färgen?

Hehehe..

Hade lite tråkigt ;P

Yooooo

Nu var det ett tag sedan jag skrev nått och jag har en bra anledning till det. Det är så att jag har problem med att lägga in blider :S Vet inte riktigt varför det inte funkar men det är otroligt irriterande för jag har massor av bilder jag vill lägga ut :/
Men men tänkte alla fall skriva lite om hur förra veckan var. Veckan gick otroligt snabbt och det var skönt! Helgen var fylld av roliga saker både halloween party och bio. Halloween partyt var kul träffade mycket nytt folk bland annat en trevlig kille som går på The Collage of Maryland (samma collage som jag ska gå på). Synd var det bara att vi inte kunde hänga med ner till down town för mer utgång (är inte 21 som ni vet).
Var på bio med tjejerna och såg saw 6..riktigt äcklig men ändå bra film! Rekommenderar inte att se denna film på bio för så bra var den inte men däremot tycker jag att ni ska se den på film om ni nu gillar saw filmerna ;P
En film jag VERKLIGEN vill se är Doctor Parnassus! En film men ett gäng heta skådespelare! Johnny Depp, Heath Ledger, Jude Law ;)
Här är trailern enjoy!

RSS 2.0