Tillbaka till verkligheten!

Efter en underbar helg i Trondheim med mina vackra väninnor så bär det nu av hem till lilla Sundsvall igen.

Trondheim

Japp igår steg jag upp kl 04.00 för att åka till Trondheim med tjejorna och hälsa på Emilie :) Resan till Trondheim med tåg tog 6 timmar, men vi hade riktig kul under resan så det gick fort ;P haha

Trondheim är en ganska så cool stad förutom att i Norge finns det en lag som säger att om man inte är 20år så får man inte dricka sprit bara cider och öl. Där har ni vårat problem för nästan alla klubbar har 20år för att få komma in, och dom är stenhård på det bara för lagen! Vi är tre tjejer som är 20år och två som är 19år. Vi kommer alltså bara in på en klubb i hela Trondheim om vi vill gå ut tillsamans!! Väldigt dryg lag enligt mig, men vi ska ha kul ändå! Det blir vad man gör det till!


Nu ska vi äta frukost sedan blir det rundtur och shopping! ;)

Seee ya!!!

Hotad av en psykopat!

Okej nu börjar jag bli smått frustrerad och faktiskt lite rädd. Sedan fem år tillbaka har jag haft efter mig en kille på internet som skrivit elaka hotbrev och gett ut min mejladress till äckliga snuskgubbar!

Det hela började när jag gick i åttan och var medlem på lunarstorm (en tönt sajt som säkert många känner till), en kille addade mig på msn därfrån och började prata med mig. Jag tyckte redan första början när han skrev till mig att han verkade konstig och obehaglig, för han skrev om massa elaka saker han gjort mot andra tjejer genom internet. Så självklart tog jag bort honom!
Efter att jag gjort det fick jag ett långt hotbrev där det stod bla. jag citerar.

"Jag hoppas någon av dina vänner dör i en snar framtid, så du får känna på
lite jävla sorg du också."

Jag blev väldigt upprörd över det men jag gjorde ingenting åt det. Nu efter fem års tid håller han fortfarande på!
Igår kväll blev jag addad av en tjej som sa att hon/han kände igen mig från en språkresa, så naturligtvis tackade jag ja. Men direkt efter det började hon/han skriva elaka saker och jag fick reda på att det var han igen! Nu har jag bestämt mig för att polisanmäla detta för att han har hållit på så här i 5 år nu!
Jag tycker att det här är fruktansvärt att det finns människor som detta, men polisen kan inte göra så mycket åt det för lagen!
Rent praktiskt kan polisen spåra de skyldiga genom att alla datorer har ett unikt ip-nummer som kan letas upp. Men som lagen är skriven idag så skyddas brottslingarna eftersom polisen enligt lag inte får söka information på det här sättet om inte brottet kan ge fängelsestraff. Det gör att bland annat mobbning, hot och förtal är vardagsmat på nätet!
Så vad ska man göra när man har en psykopat efter sig på nätet?Sjukt mycket choklad!!

Igår kväll kom pappa och syrran hem från karate SM i Göteborg. Våran klubb hade många som var med och tävlade men på grund av dåliga domare så lyckades klubben bara få hem ett silver och ett trasigt revben. Men det är ju inte så illa ändå..Grattis!!
Eftersom de var i Göteborg över helgen så var dom ju självklart tvungna att gå på Liseberg och där må jag säga att oturen vände för pappa och syrran kom hem med tre stjärnvinster. En jättestor Marabou choklad kaka, en jättestor Plopp och en jättestor Toblerone!!
Vad säger ni om det, vi kommer få äta choklad i dagar, veckor, månader och år!!! Jag som skulle börja äta nyttigare, skippa godis helt och verkligen börja träna!! Ja hur bra kommer det gå nu..?? När det kommer finnas godis hemma hela tiden!!!!

Jamie Foxx Is HOT!!

Yeah Jamie Foxx is a foxy dude!!! Visst är han snygg men det finns mycket mer intressanta saker med honom! Såg på Tyra Banks show för några dagar sedan och då var han där och ja måste säga att det är kul att se att det finns personer som honom!
The soloist är enligt mig ett måste att se!
Här är trailern!

I'm obsessed with nail polish!

Kolla in min samling!
Köpte en ny färg i måndags, den längst till vänster och den är såååå snygg I love it!
De som är lite kul med O.P.Is nagellack är att dom har så udda och häftiga namn på deras färger.
Jag börjar längst till vänster med deras namn. In my back poket, Brights power, Paint my moji-toes red, Thats hot pink, Done out in deco, Louvre me louvre me not och den sista är bara natural nail base.

Här kommer en lite bild på mig med mitt nyast nagellack In my back poket.

Hajen!!!

Just nu sitter jag och ser hajen filmen på en av +kanalerna..haha den är faktiskt ganska bra, gammeldags men bra.

Klarblå himmel

Så skönt att vakna upp till en sådan underbar dag! Idag är jag ledig och då är vädret som bäst, har just varit ute på en promis och tänkte äta lite lunch nu :)
Fika med tjejorna idag 17.00 på Waynes see ya there!

Dead man walking

Är en av de bästa filmerna som gjorts enligt mig! Har sett den ett antal ggr tidigare men nu var det en evighet sedan jag såg den sist så jag bestämde mig för att beställa den från internet.
Filmen handlar om en nunna som är med och stöttar en mördare som är dömd till döden. Hon empatiserar med både mördaren och hans offers familjer, kan det bli svårare?
Här kommer ett klipp ur filmen och jag måste varna känsliga tittare för obehagliga inslag!
Denna film är baserad på en verklig händelse! Hur känner ni, är ni för eller emot dödsstraff?
Jag har många funderingar om just detta och det jag har kommit fram till är..ingenting, vem har rätten att bestämma vem som ska dö?!

Min helg i Varberg

Som några av er vet var jag i Varberg och hälsade på min mormor förr förra helgen med sis,pappa och farfar. Riktigt mysigt var det och träffa mormor och umgås lite, träffar henne så sällan..
Vi bodde på Kurorts hotellet som är ett underbart hotell/spa som ligger vid havet.

Här kommer lite bilder på omgivningen.
Afrika Huset

Middag hos kajsa + Memento Palace

Yes igår blev det en god middag med vin och tjejsnack hos Kajsa supermysigt! Efter det drog vi iväg till Memento Palace och härjade igen. Vi hade jättekul!!! Dansade större delen av kvällen, men runt halv 2 började jag känna mig lite hängig så jag tog en taxi hem.
Kajsa o Matilda sitter och myser med lite vin

Danspålen drog till sig uppmärksamhet igen ;)

Hittade även en bild från förra helgen
Syns inte så bra men det är kajsa, Maja och en kille jag inte kommer ihåg namnet på som sjunger karaoke. Gå in på Memento Palace för att se bättre ;)

11 September

En tuff dag för många! Jag vill med detta inlägg ge en tanke till alla som dog i World trade center, Anna Lindh, Nathalie Rönnqvist och till min älskade Farmor Gullan som begravdes detta datum för 6 år sedan!
Jag hoppas att alla dessa människor har någon som tänker på dom idag!
Jag älskar dig farmor och här är en låt till dig!

Meteora Restaurant

HAHAHAHAHA!!! Här är några av dom härliga människorna på Santorini!  Killen till höger är en trevlig kille från Australien ;)Kan ni se mig och Jenny uppe med dom och dansa? ;D hah

Förra helgen var det gamla espan som gällde ;)

Japp det var där vi befann oss efter att jag fått fyra billjetter till invignigen av Robban :D
Jag hade verkligen en toppen kväll,  det här hände under kvällens gång...
Träffade trevliga party folk, åt från en inte så pjåkig buffe, fick gratis drinkar hela kvällen, var med om när Kajsa och Maja sjöng karaoke för 300pers, dansade tills fötterna var bedövade av smärta, fick se alla mina vänner slingra sig runt en danspåle och här följer några bilder på det ;)
Hoppas ni njöt av bilderna ;)

Macbook Pro!!!!!!!!!

Har just varit och hämtat min nya dator! Yeahhh jag dör vad snygg den är! Äntligen har jag en egen, känns så skönt!
Nu slipper jag låna syrrans och jag lovar er att jag ska börja blogga mera, för nu har jag inget att skylla på längre för jag har en egen dator! :D


RSS 2.0