En dag för mig själv

Igår snöade det..kul, jag som trodde våren var på väg att komma hit men nej! Som jag sagt förut så får människorna som bor här i Annpolis panik över två dm snö och då kan nästan ingen gå utanför dörren och ännu mindre köra bil. Dom bunkrar upp med mycket mat innan snön kommer och mjölken i affärerna tar slut (dom gillar varm choklad). Så jag var alltså "insnöad" igår och kunde inte göra nått förutom att ligga i min säng och kolla på film, så jag laddade ner en massa kärleksfilmer och hade ett kärleksmaraton. Såg bl.a. Fjorton suger, Because I said so, stolthet och fördom, The holiday och någon mer film som jag inte kommer ihåg vad den hette.
Så efter en sådan dag började jag tänka och jag vill också hitta någon! Men mitt problem är att jag är i USA, vill inte hitta någon här och sedan behöva åka hem och lämna honom.
Så det jag kom på att jag ska göra istället är att bara göra denna tid jag har här till min tid! Jag ska börja träna och äta nyttigt så jag kan få tillbaka min vältränade kropp för på så sätt så förbättrar jag mitt självförtroende enormt! Dricka mer vatten är också ett måste för jag är så dålig på det och jag vet att min kropp behöver det!
jaja så går mina tankegångar när jag är själv en hel dag!
Peace out man!

1 picture says more than 1000 words!

NYC Weekend ;)

Sjukling

Yes jag har gått och blivit sjuk. Det är så fruktansvärt tråkigt att vara sjuk, finns inget värre än att behöva ligga i sängen hela dagen med bultande huvudvärk och rivjärn till hals! Men känner mig lite bättre idag så jag jobbar ändå.
Hoppas det bara kommer bli bättre och bättre för på fredag drar jag och tjejerna till NYC och då vill jag vara frisk!

I Have To See This Movie!!!


GRATTIS JEN!!!!!!

Idag fyller min BÄSTIS år!!
'
Måste säga att jag saknar dig mycket! Vi har så kul tillsammans och jag kan prata med dig om allt! Jag är glad att du finns i mitt liv! Ledsen att jag inte kan vara hos dig på din födelsedag..men jag tror du klarar dig ändå ;P Hehe
Happy B- Day!!!

Tiger woods granne

Sorry för dålig uppdatering, men jag har inte haft någon lust att blogga.
Men här är alla fall några bilder från Florida och där jag bodde, visst är det ett underbart ställe?
Bodde även granne med Tiger Woods, vet dock inte om han var där eftersom att jag inte såg honom och för att i varje tidning stod det olika "Tider Woods are on Jupiter Island" "Tiger Woods are in sexrehab" "Tiger Woods are now in Africa" "Tiger Woods are gone!"
haha en rolig sak hände mig i Florida, blev förfrågad ett flertal ggr om jag var släkt eller vän med Tiger Woods fru...lixom va??? Tydligen hade hon jobbat som Au Pair där när hon var i min ålder..haha

Florida!!!!

Åker till Florida med familjen idag och blir borta en vecka. Ska bli jättekul :D Vi ska bo hos hennes moster och hon bor i ett lyxhus vid stranden med jacuzzi, pool, tennisbana..seeey what?? Jag längtar om jag säger så, men har även lite ångest för att visa mig i bikini!
Det kanske blir två dagar i Disneyworld  också ;) Men vi får se hur vår resa slutar..Saknar er där hemma jättemycket och hade velat att ni hängt med!!

RSS 2.0