Nora Roberts

Har skrivit en massa bra böcker och många av hennes böcker har sedan även gjorts till film. Jag har sett fyra av dom filmerna och har fyra stycken kvar. Dom är helt makalösa! Min absoluta favorit hittills är Montana sky och strax där efter kommer Carolina moon. Filmerna innehåller spänning, relationer, kärlek, passion, aktion och äventyr. Det är verkligen filmer som jag tycker om, vilken mix av känslor!

Det här är de fyra filmerna jag inte sett!
Det här är de fyra filmerna jag sett (Förlåt för dålig kvalité)

April is going to be a awesome month

Ja imorgon är det en vecka kvar innan mamma, sis och Jen kommer hit. Åååh jag längtar så!!! Det ska bli så kul att visa vart jag bor och var jag hänger om dagarna/kvällarna/nätterna ;) Dom kommer hit den 2 april och den 6 april drar vi till NYC!! Ska bli superkul har många saker planerade för den resan ;)
Sitter just nu på ett cafe och äter frukost, börjar inte för än 11.30 så jag försöker njuta så mycket som möjligt av min lediga tid!

Healthy Lunch!

Min lunch idag var en sallad med räkor stekt i oliv olja o vitlök, ruccola, avokado, tomater, quinoa och balsamvinäger! Mycket god!! Är väldigt fint väder idag så jag åt min sallad ute och fick lite färg på köpet  ;)

St. Patricks day!

Okej idag är det St. Patricks day och då måste man vara klädd i grönt, eller ja du behöver ju inte men om du inte är det har alla rätt att nypa dig! Alla ni som känner mig väl vet att jag inte hade några svårigheter med att hitta något grönt i min garderob ;P Hehe I Love green :D Vill även förklara mig när det gäller alla ego-bilder som kommer upp: Jag har en appel-dator med photo booth, Jag har mycket tid för mig själv och ja det är mina anledningar. Tycker faktiskt att det är två ganska så bra anledningar ooh ja det är riktigt kul också ;Phaha
Ja detta gick jag förbi när jag var där..lixom okej hur fick dom en soffa mitt ute i vägen och varför satte dom eld på den? Ja dom är bra konstiga dom där Amerikanerna! Nu tänkte jag nana see yaa!!

Shamrock

Var inne på en bar i down town Annpolis och firade lite eftersom att det är Saint Paddy's day nu på onsdag! Riktigt coolt, såg många killar som var klädda i gröna klänningar...ehh vet inte riktigt om jag tycker att killar ska satsa på den looken men jaja vad ska man säga dom är amerikanare! Fick även en liten vante..hehe som du ser på bilden och på den lyder denna text "Feckin Irish Whiskey"

BOXING

Tränar nu boxning 4ggr i veckan och det är helt fantastiskt! Känns så skönt att komma dit efter jobbet och bara slå ut sina aggressioner och frustationer! Blev även kallad "The killer" igår av min coach haha.. ja jag kanske går in med en lite väl mördande blick ;P

Healthy Lunch

Till lunch idag åt jag denna smarriga tallrik med keso, rödpaprika, avocado, tonfisk, spinat, tomater och en liten dressing gjord av balsamvinäger, olivolja, salt och peppar. Nyttigt, enkelt och supergott!! Till detta drack jag även två stora glas vatten, för som ni säkert vet är vatten bra för allt! Man får tillexempel finare hy för vattnet hjälper kroppen att driva ut avfall och slaggprodukter.

New Sunglasses

Köpte nya solglasögon i söndags för att mina älsklingspar gick sönder. Självklart kör jag på spegelglas igen, känner att det är min grej men istället för ray ban varianten kör jag nu på pilotbrillor ;)

Awesome!!

Alltså absolut det coolaste jag sett!

Famous jacket

Och nu har även jag inhandlat denna gudomligt snygga jacka ;)

Bloggtorka

Ja här har det varit lite torrt på några dagar men jag har jobbat som en galning + att det inte har hänt så mycket! Men nu ska jag iväg och köpa nått snyggt att ha på mig för imorgon är det Joanas födelsedag :D Ahh kommer uppdatera en massa när helgen börjar lugna ner sig! Se ya!

Boxing is awesome!

Var på min första boxningklass igår och jag måste säga att det är precis vad jag behövde!
Gymmet var soft, inte så stort utan litet och personligt, som jag gillar det! Människorna där var schyssta och hade samma sjuka humor som mig! Min tränare var grym! Jag fick gå upp i ringen och boxas med en kille medan alla tittade på, men jag fick många positiva kommentarer och min tränare sa att jag vara "fantastisk" och att jag hade riktigt bra inlevelse! Så vad säger man om det! Dit går jag igen kan jag lova!

RSS 2.0