I'm the one who is tripping over nothing and fall flat down, face first in the ground

Yeah that's me...I do it all the time! Igår så slog jag mig själv på boxning. Min coach "Did you just hit your self?" Jag svarar " Yes but I'm not surprised, I do stuff like that all the time!" Min coach " haha awesome!!!"
För er som inte hört historien med cykeln så kan jag ju ta den med. Jag var på semester i Varberg för några år sedan. Jag min syrra och några kompisar tog en cykeltur. Jag spanar in en snygg kille medan jag cyklar och *krasch* Jag smäller in i en annan cykel. Jag flyger av cykeln och skrubbar upp mina händer tittat förvånat upp och upptäcker att en snygg kille sitter upp på cykeln jag just kört in i! Jag får panik hoppar upp på cykeln igen och blir tokröd i ansiktet. Killen kommer närmare och frågar hur det gick och jag säger panikartat "allt är bra, det är lugnt , ehh hej då och förlåt"Sådant händer mig hela tiden! Det är min vardag! Jag har bestämt att jag inte ska undanhålla den för er så jag ska börja skriva upp allt som händer mig här på bloggen ;) haha kommer bli mycket bra läsning för er som gillar sådana händelser ;)

Work it, work it!!

Mig hittar ni i Baltimore ikväll ;)

Preakness Toilet Run

Hahaha underbart!!

Orthodox or Southpaw that's the question?

Nu när jag har tränat boxning i nästan två månader upptäckte jag och min coach att jag har varit i fel ställning. Jag har tränat, sparrat och fightats som en orthodox boxare (högerhänt boxare) men jag är faktiskt en Southpaw (vänsterhänt boxare). Har alltid i karaten trivts bäst med vänster ben fram och nu när jag började med boxning så gjorde jag automatiskt likadant. Men i boxning är det viktigt att den bakre handen är den starkaste och jag har aldrig tänkt på det förut men min vänstra hand är starkare än min högra. Så jag är en Southpaw! Det första jag gjorde när kom hem från boxningen idag var att kolla upp vad det innebar att vara en Southpaw och detta blev svaret:Left-handed boxers are usually (but not always) taught to fight in a southpaw stance. This may give the left-handed fighter a strategic advantage because of the tactical and cognitive difficulties of coping with a fighter who moves in a mirror-reverse of the norm. However, some left-handed fighters are brought up fighting in the orthodox stance because of a widespread perception that boxing from an atypical stance (or attempting to learn to do so) would be a disadvantage to the fighter.


haha så ser jag mig själv just nu ;P
PROFFS!  Tjejen från Jamaica är Southpaw!

New mini OPI in shrek colors

Har köpt mig nytt nagellack från OPI Fyra olika färger i mini format.
Färgernas namn: What's with the Cattiitude?, Fiercely Fiona, Rumple's Wiggin och sist men inte minst Who the Shrek are you? Älskar namnen på deras lack...haha dom är så udda ;P Idag har jag på mig den gula färgen som jag tror är Fiercely Fiona ;)

I don't want the weekend to be over but now it's here again :)

Jag har haft en riktig toppen weekend! I fredags var jag ute med tjejerna i Annapolis och vi hade riktigt kul fast vi valde fel ställe och det var lite folk där vi var. Men som man brukar säga, man har det inte roligare än vad man själv gör det till och vi är riktiga party pinglor! På lördagen solade jag och tjejerna hela dagen sedan på kvällen drog jag till en kompis från boxningen som bor i Baltimore. Vi skulle gå ut tillsammans och hon skulle visa mig alla smultronställena :) Jag testade på mycket nytt den kvällen. Vi drack blåbär och hallon öl på ett ställe som var känt för de. Jag drack min första redbull vodka slush och det var gudomligt gott i värmen (men måste tilläggas att denna drink är mycket farlig för man känner inte alkoholen)
Började skriva detta inlägg förra söndagen men orkade inte posta den så nu fortsätter jag på den :) Igår åkte Joana till NYC för att träffa sin mami. Min host familj har åkt bort över helgen så nu lever jag och Tove loppan hemma hos mig! Vi ska ut ikväll och det kommer bli riktigt nice! Ja ja ska inte sitta här mer och babbla utan nu ska vi ut i solen och steka! Peace out man!
Pröva redbull vodka slush såå gott!!

RSS 2.0