Thumbelina

Yooo bloggen!
Vet ni vad jag har gjort..jag har köpt filmen Thumbelina! Det var den första filmen jag såg på bio och min absoluta favorit och äntligen har jag den på DVD :D Men jag måste säga att den var svår att hitta för dom har slutat producerat filmen..men jag lyckades hitta en sida som beställde den från USA.Jag förstår att ni måste tycka att jag är barnslig, och kanske är jag det också för jag älskar verkligen denna film, den är helt underbar.

Underbart :D

Kärlek, kärlek, kärlek..I love it! Smöriga kärlekshistorier så har ni mig! Fina sagor som slutar med " and they lived happily ever after" jag tycker det är fantastiskt! Det finns på riktigt, inte bara i sagor och drömmar..jag har bara inte hittat det än så därför nöjer jag mig med att lyssna på andras berättelser och sagor tills jag hittar mig min egna saga och min drömprins!

Jobbet

Ja nu är det måndag och jag har jobbat hos pappa idag på klasshundfoder. Går riktigt bra faktiskt och trivs med mina jobbkompisar Pära (Min farbror och vakt på Irish), Pim (Min andra forbror som alltid är där med kameran när man minst av allt vill det), Pappa ( Ja vad ska jag säga han är min pappa), Farfar (Den bästa farfar som finns men som även tycker att jag jobbar för hårt för att jag är tjej) och sist men absolut inte minst Bagarn (Den snällaste jätten på jorden)

Idag så har jag blivit lurad att jag var tvungen att ha på mig arbetsmössa (mössan var jätteful). Jag gick runt med den FULA mössan i en timme innan jag märkte att det var ett skämt och de tyckte mina kära jobbarkompisar var jättekul och såklart fick dom en bild på mig i denna mössa...och sedan spillde jag varmt te över mig och mina arbetsbyxor, det gjorde jätteont och såg ut som jag hade kissat på mig och förstås vem var inte där med en kamera och tog kort...?...Jo Pim!

Polska städanten som Pim så snyggt uttryckte det!

Här är en av bilderna på mig i den FULA mössan och den bjuder jag på ;D
Men nu tänkte jag sova Natti natti mina sköna ;)

Test

Yooo har gjort ett litet test hela tjej gänget har gjort och här är mitt resultat ;P

Yes nu har jag äntligen tagit mig i kargen och gått in på min blogg och....Skrivit nått!

Som ni ser har även jag gjort detta test som både Helene, Kajsa och Jenny har gjort och jag blev 26% Evil..minst av alla men på texten så lät det som om jag var
värst av alla ;P

Okey..Let's do this!

Ja hehe..tänkte att jag skulle skriva nått men jag har inte gjort så mycket idag bara läst lite och sovit..booooring. Boken jag läser är jätte spännande! Btw så läser jag Breaking Dawn av Stephenie Meyer och jag orkar inte berätta nått om boken nu men läs första boken Twilight och se filmen ;) It's really good!!

Men nu måste jag kila..ska iväg med Jenny på stan och hitta nån snygg klänning eller nått som hon hon kan ha på fredag ;) Då vi firar att hon funnits i 20år :D

Välkommen till min nya blogg!

Yoo..fattar inte riktigt varför jag skaffat blogg men jag faller troligen för grupptrycket men ni kommer säkert att njuta av mina bravader..:P
See ya..I hope!

RSS 2.0